سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دین و فرهنگ
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  بذرافشان[19]
 

دانش آموخته حوزه ودانشگاه .دارای مدارج علمی اتمام سطح حوزه و کارشناسی ارشد مذاهب اسلامی/ با تجربه و تخصص در زمینه های "اطلاع رسانی و ارتباطات" ،"الهیات و معارف اسلامی" ،"روش تحقیق"، عضو هیات موسس وهیات مدیره انجمن کتابداری و اطلاع رسانی استان قم ، مدرس دروس عمومی و دروس کتابداری واطلاع رسانی ومباحث روش تحقیق و.../ دارای سابقه همکاری بانشریات مختلف /مدیر و مشاور برخی پایگاه های اینترنتی و عضو گروهای کارشناسی مختلف

    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 47
بازدید دیروز : 5
کل بازدید : 43261
کل یادداشتها ها : 24

نوشته شده در تاریخ 90/1/8 ساعت 11:20 ع توسط بذرافشان


 رئیس بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه از ارسال طرح های پژوهشکده «زیارت» و همچنین مجتمع تفریحی، فرهنگی زیارت به شورای فرهنگ عمومی استان و کمیسیون فرهنگی دولت خبر داد. به گزارش روابط عمومی بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه حجت الاسلام محسن عباس نژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران در مشهد با اعلام این خبر افزود: در سفر اخیر ریاست محترم جمهوری به استان خراسان رضوی اعتبارات خوبی برای اتقای فرهنگ زیارت تخصص داده شد که در همین راستا پژوهشگران بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه طرح پژوهشکده زیارت را برای مطالعه در این خصوص پیشنهاد داده اند.
این استاد حوزه علمیه مشهد در خصوص مختصات مجتمع تفریحی، فرهنگی «زیارت» این طور توضیح داد: این مجتمع در زمینی به مساحت 20 هکتار با هدف ارائه الگوی تفریحات سالم در فعالیت های جهانگردی و آموزش آموزه های قرآنی و معارف رضوی در قالبی فرح بخش و متناسب با توریسم مذهبی ایجاد می شود. وی شهربازی فرهنگی، فروشگاه‏های عرضه محصولات فرهنگی، هنری و سوغات مناسب با ارزش های دینی، سالن همایش و بخش پویانمایی داستان های قرآنی و معارف رضوی را از بخش های مختلف این مجتمع بر شمرد. عباس نژاد در ادامه به مشکلات پژوهشی کشور اشاره کرد و گفت: عدم وجود عزم جدی در مسئولان کشور برای توسعه مقوله پژوهش و اختصاص بودجه‏های پژوهشی به بخش های دولتی از جمله مهمترین مشکلات این عرصه است و دولت باید با بستر سازی مناسب برای پژوهش های مردمی و بنیاد های پژوهشی مردم نهاد، پژوهش های حقیقی را تقویت کند.
وی تحول در حوزه علوم انسانی را نه یک توصیه بلکه ضرورت جامعه علمی کشور دانست و نقش مراکز پژوهشی را در این خصوص بسیار مهم دانست. رئیس بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه ادامه داد: در صورتی که نتوانیم علوم خود را بومی و دینی کنیم چالش های امروز در عرصه علم افزایش می یابد و درمان این موضوع پژوهش بر اساس ارزش های دینی قرآنی است که می تواند به رونق فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور کمک کند.
این استاد حوزه علمیه مشهد همچنین با اشاره به سالروز وحدت حوزه و دانشگاه بیان داشت: تولید دانش دین باور بستر ساز این وحدت است و به طور مشخص برای تحقق این وحدت باید به تشکیل حوزه های دانشگاهی، دانشگاه های حوزوی و مراکز آموزشی مشترک بپردازیم. وی اضافه کرد: تنها وحدت حوزه و دانشگاه است که می تواند آینده نظام را در بخش بستر های علمی تأمین کند و مرکز مطالعات علم دینی بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه نیز به همین منظور مشغول فعالیت است. عباس نژاد در خصوص فعالیت های بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه توضیح داد: 70 نفر از اساتید حوزوی و دانشگاهی از سراسر کشور اعضای هیئت علمی این بنیاد را تشکیل می دهند که در قالب چهار مرکز پژوهشی مشغول به کار هستند. وی اضهار داشت: تا کنون 30 همایش ملی در زمینه قرآن و علوم روز به صورت مشترک با همکاری دانشگاه های سراسر کشور برگزار و 15 همایش دیگر نیز برای دو سال آینده برنامه ریزی شده است.
رئیس بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه عنوان کرد: 20 جلد کتاب میان رشته ای با عناوینی مانند قرآن و طب، قرآن، حقوق و علوم سیاسی، قرآن روانشناسی و علوم تربیتی و عنوان های دیگر توسط بنیاد به چاپ رسیده است و هم اکنون پژوهشگران روی تفسیر تخصصی قرآن و علوم روز کار می کنند.
وی اذعان داشت: این تفسیر به عنوان اولین تفسیر تخصصی میان رشته ای علم و دین در جهان اسلام در 25 تا 30 جلد در حال نگارش است که علاوه بر 70 نفر از متخصصان حوزه و دانشگاه جمعی از قرآن پژوهان کشور نیز به صورت افتخاری در این طرح مشغول به فعالیت شده اند. عباس نژاد از کم توجهی مسئولان استان نسبت به مراکز پژوهشی انتقاد کرد و گفت: طرح تأسیس پژوهشگاه «قرآن و علم» که توسط بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه در دیدار نخبگان و فرهیختگان استاد با رئیس جمهور مطرح شد و مورد استقبال دکتر احمدی نژاد قرار گرفت، نیازمند حمایت و نگاه ویژه همه بخش های فرهنگی، پژوهشی و قرآنی در استان است.
وی افزود: مدارک اعضای هیأت علمی این پژوهشگاه به وزارت علوم ارسال شده است و ما منتطر صدور مجوز از سوی این وزارتخانه برای تأسیس نخستین پژوهشگاه میان رشته ای قرآنی کشور در مشهد هستیم. رئیس بنیاد پژوهش های قرآنی حوزه و دانشگاه بیان کرد: گروه های علمی این پژوهشگاه هم اکنون تشکیل و فعالیت های پژوهشی نیز در این زمینه آغاز شده است.








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ